Sommerleirpass!

Rød Ungdom skal ha sommerleir på Utøya 11. juli til 16. juli

Kom på antirasistisk sommerleir!

Rød Ungdom skal som hvert år arrangere sommerleir, og vi vil ha med deg! Sommerleir er for mange RU-ere årets høydepunkt. Du får dra på konserter, bade, diskutere antirasisme og delta på fotballturnering! Du vil garantert lære masse og bli kjent med mange likesinnede folk!

Har du lyst til å lære mer om rasisme og hvordan det henger sammen med systemet? Vil du vite hvordan du kan være en god antirasist? Da må du komme på Rød ungdoms antirasistiske sommerleir! Vi har laget et spennende, lærerikt, og radikalt politisk program med både innledninger og verksteder! Vi ønsker å gjøre årets sommerleir enda bedre enn tidligere, med lengre fritid til å være sosial, enda kulere konserter og flere deltakere enn før. For å oppnå det sistnevnte trenger vi at også du melder deg på!

Sommerleirpasset koster 100 kroner for ikke-medlemmer, og kun 50 kroner for nye medlemmer! (Det koster 50 kroner å bli medlem, så da kan du likeså godt melde deg inn;))

For de som ikke er nye er prisen bestemt etter medlemskontingent- satsene:

Ungdomsskoleelever/arbeidsløse: 100 kr.

Videregåendeelever/studenter/vernepliktige: 200 kr.

Arbeidende: 400 kr.

Kontakt Økonomiansvarlig Eirik Rødder på eirik@sosialisme.no om du har spørsmål angående noe rundt det økonomiske.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftHFGTaUWxIA0ufV2xWIQoyejPe4Ll7RCKPOQP-13yrOQTvw/viewform?fbclid=IwAR1KkdW-yymB9jyDRmp6SHfbg5BsLxgfrMXVjp8zBrvKAFf79K3sEkAagX8