Bøker

Tilbake

Organisasjonshåndbok for Rød ungdom

Et klenodium fra arkivet! Vi har finni en haug av den gamle organisasjonsboka vår med praktiske råd for å drive revolusjonært arbeid. Her kan du lære å snekre en standbukk, lage løpesedler, drive økonomiarbeid og mye mer. I tillegg omfatter boka en god porsjon klassisk revolusjonær teori.

Price: 50,00 NOK

Loading Updating cart...

Økonomisk apartheid: nyliberalismens verdensorden

Rettferdig kaffe, Liv Aid og TV-aksjoner kan nok gjøre mye godt, men de endrer ikke de mekanismene som skaper fattigdom og urettferdighet verden over. I de fem engasjerte og klartenkte kapitlene i denne boka analyseres nyliberalismen og det globale økonomiske apartheidsystemet den har skapt. Artikkelforfatterne er: Tore Linnè Eriksen, Bendik Wold og Magnus Marsdal, Alan Freeman, Erik S. Reinert og Marte Nilsen

Price: 20,00 NOK

Loading Updating cart...

På vei mot et nytt Nepal

En gruppe fra Helselag til Nepal besøkte Nepal i sommer. I denne boka kan du lese intervjuer og artikler om den seineste utviklinga av demokratikampen i et av verdens fattigste land.

Old Price: 100,00 NOK

Price: 50,00 NOK

You save: 50,00 NOK! (50.00%)

Loading Updating cart...
Sale

Piketty på 1-2-3

Kapitalen i det 21. århundret - tegnet og forklart

«Jeg trodde aldri jeg ville klare å lese Piketty. Og nå som jeg har lest tegneserien, trenger jeg det heldigvis ikke»
Knut Nærum

Dette er tegneserien du har ventet på.

Piketty på 1-2-3 er en rask og morsom snarvei til å briljere i diskusjoner om økonomi og ulikhet.

Du blir ikke like smart som om du leser Thomas Pikettys bestselger. Men denne er kort nok til at du gidder å lese hele.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Propaganda og offentlighet

Boka består av en samling av intervjuer med Noam Chomsky. Intervjuene omhandler både internasjonale og nasjonale forhold i USA. Samtidig som boken viser hvor vanskelig situasjonen kan være, viser Chomsky også at vanlige folk ved å gå sammen kan skape meningsfulle forandringer.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Rasenes oppfinnelse

Torgeir Skorgen går rasetenking som historisk vitenskap i sømmene, og viser korleis det ikkje fins noko vitskapeleg bevis på at det eksisterer ulike menneskeraser. Han viser korleis forestilling om raser har blitt brukt politisk til å legitimere overgrep. Et must for alle antirasister!

Price: 300,00 NOK

Loading Updating cart...

Revolusjonær Praksis

Rød Ungdoms organisasjonshåndbok oppsummerer nesten førti års kamp og samler konkrete erfaringer vi har gjort. Dette dokumentet er og vil være av stor verdi for farmtidas revolusjonære og er ei viktig lærebok for deg som er ny i den revolusjonære bevegelsen. Boka beskriver hvorfor vi er revolusjonære og hva som skiller oss fra reformistene, hvorfor vi driver valgkamp, hvordan drive godt verve- og mobiliseringsarbeid, viktigheten av en bevisst frontpolitikk og ikke minst vår egen uvurderlige feministiske praksis. Bidragsyterne er alt fra tidligere og nåværende sentralledelse, lokallag, folk fra moderpartiene våre og ikke minst gode gamle formann Mao.

Price: 50,00 NOK

Loading Updating cart...

Rødt! av Erling Folkvord

RVs eneste representant på Stortinget noensinne forteller i denne boka om femogtjue års kamp mot kapitalisme, imperialisme, korrupsjon og urettferdighet. Folkvord tar oss med på ei spennende reise gjennom norsk revolusjonær historie, om streik i industrien, motstanden mot Vietnamkrigen, de første elevdemonstrasjonene, om avisa Klassekampen og kamp mot nazismen. Boka er et viktig historisk dokument til glede og inspirasjon. Folkvord oppsummerer begynnelsen på en lang kamp og beskriver mange av våre små og store seire.

Price: 50,00 NOK

Loading Updating cart...