Bøker

Tilbake

Kapitalen med bobler

En mer lettlest versjon av Karl Marx' klassiske kapitalismeanalyse. I tegneserieform!

Price: 50,00 NOK

Loading Updating cart...

Kvinne blant krigsherrer

Malalai Joya ble verdenskjent over natten etter å ha fordømt det afghanske parlamentet fra dets egen talerstol for å være fylt med krigsherrer. Mikrofonen hennes ble raskt kuttet, men Joya nektet å trekke uttalelsene tilbake. I Kvinne blant krigsherrer forteller hun hvordan hun fra det øyeblikket visste at hun måtte leve i skjul og i konstant frykt for å bli drept. Joyas personlige beretning er fengslende, inspirerende og viktig for å forstå en av de mest langvarige konfliktene i vår tid.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Lokket og lurt

Rapporter viser at stadig flere av USAs hvitsnippsarbeidere trues av vedvarende arbeidsledighet, fattigdom og desperasjon. Barbara Ehrenreich bestemte seg for å infiltrere deres verden for å få førstehåndskunnskap om problemene de står overfor. Hun trodde hun hadde gitt seg selv en enkel oppgave, og var helt uforberedt på det som ventet henne. Ehrenreich trådte inn i en skyggeaktig, nesten surrealistisk verden fylt av Internett-jobbsøk, ensomme nettverkingsmøter og dyre karrierecoach-sesjoner, en verden der "profesjonelle" mentorer og trenere tilbyr pop-psykologi og selvhjelpsmantraer til desperate jobbsøkere. Lokket og lurt er en skarp, mørk og beskt humoristisk avsløring, en klar advarsel om den fremtiden hvitsnippsarbeidere overalt går i Møte.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Makt og terror

Makt og terror består av både intervju med og taler av Noam Chomsky. Disse er fra tiden etter angrepet på World Trade Center 11. september 2001. Han plasserer terroristangrepne mot en bakgrunn av amerikansk intervensjon i årene etter siste verdenskrig.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Mannen uten egenskaper

Magnus E. Marsdal, forfatteren av Frp-koden, har sett på den rødgrønne regjeringens første tre år ved makten. Hva skjedde med svømmebassengene? Har folk flest mistet sansen for de rødgrønnes program? Eller er det Jens Stoltenberg som ikke liker sosialdemokratisk politikk?

Old Price: 175,00 NOK

Price: 150,00 NOK

You save: 25,00 NOK! (14.29%)

Loading Updating cart...
Sale

No logo

I No Logo avdekker Naomi Klein sviket mot informasjonsalderens sentrale løfter: valg, interaktivitet og økt fridom. Klein kritiserer globalisering og den internasjonale kapitalismen.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Organisasjonshåndbok for Rød ungdom

Et klenodium fra arkivet! Vi har finni en haug av den gamle organisasjonsboka vår med praktiske råd for å drive revolusjonært arbeid. Her kan du lære å snekre en standbukk, lage løpesedler, drive økonomiarbeid og mye mer. I tillegg omfatter boka en god porsjon klassisk revolusjonær teori.

Price: 50,00 NOK

Loading Updating cart...

På vei mot et nytt Nepal

En gruppe fra Helselag til Nepal besøkte Nepal i sommer. I denne boka kan du lese intervjuer og artikler om den seineste utviklinga av demokratikampen i et av verdens fattigste land.

Old Price: 100,00 NOK

Price: 50,00 NOK

You save: 50,00 NOK! (50.00%)

Loading Updating cart...
Sale