Bøker

Tilbake

Hugo Chávez – Revansjen

En uniformert sosialist, en rappkjeftet baseball-fan og lederfigur for omveltningen som forandret en hel verdensdel. Han var presidenten mediene elsket å hate. Men hvem var egentlig Hugo Chávez? Og hvorfor ble han de fattiges folkehelt og vant 17 valg på 14 år?

I Hugo Chávez. Revansjen møter vi helfrelste tilhengere, fanatiske motstandere og avmålte tvilere – og ikke minst: Hugo Chávez selv. Forfatter Eirik Vold er eneste nordmann som har intervjuet Chávez. Han tilbrakte et døgn sammen med presidenten i Ecuador og i Venezuelas Air Force One.

Eirik Vold har bodd i Venezuela siden 2002 og kjenner landets kriker og kroker. Han undersøker mytene, beveger seg mellom overklasse og slum, og behandler landet historisk, politisk og personlig – et samfunn preget av klassehat og rasisme, men også solidaritet, kjærlighet og klissete salsahits.

Price: 300,00 NOK

Loading Updating cart...

I pose og sekk

Ny og avslørende bok fra Erling Folkvord, Anne Kathrine Eckbo og Espen Matisen om hvordan advokater og politikere har misbrukt et fond, øremerka for å finansiere veldedige formål.

Price: 142,00 NOK

Loading Updating cart...

Kapitalen

Kapitalen, første bok ble utgitt i 1867 og er blitt stående som et av de mest beryktede og innflytelsesrike verkene i morderne tid.

 

Verket som Friedrich Engels kalte arbeiderklassens bibel har beholdt sin status som en uunnværlig klassiker!

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Kapitalen med bobler

En mer lettlest versjon av Karl Marx' klassiske kapitalismeanalyse. I tegneserieform!

Price: 50,00 NOK

Loading Updating cart...

Kvinne blant krigsherrer

Malalai Joya ble verdenskjent over natten etter å ha fordømt det afghanske parlamentet fra dets egen talerstol for å være fylt med krigsherrer. Mikrofonen hennes ble raskt kuttet, men Joya nektet å trekke uttalelsene tilbake. I Kvinne blant krigsherrer forteller hun hvordan hun fra det øyeblikket visste at hun måtte leve i skjul og i konstant frykt for å bli drept. Joyas personlige beretning er fengslende, inspirerende og viktig for å forstå en av de mest langvarige konfliktene i vår tid.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Lokket og lurt

Rapporter viser at stadig flere av USAs hvitsnippsarbeidere trues av vedvarende arbeidsledighet, fattigdom og desperasjon. Barbara Ehrenreich bestemte seg for å infiltrere deres verden for å få førstehåndskunnskap om problemene de står overfor. Hun trodde hun hadde gitt seg selv en enkel oppgave, og var helt uforberedt på det som ventet henne. Ehrenreich trådte inn i en skyggeaktig, nesten surrealistisk verden fylt av Internett-jobbsøk, ensomme nettverkingsmøter og dyre karrierecoach-sesjoner, en verden der "profesjonelle" mentorer og trenere tilbyr pop-psykologi og selvhjelpsmantraer til desperate jobbsøkere. Lokket og lurt er en skarp, mørk og beskt humoristisk avsløring, en klar advarsel om den fremtiden hvitsnippsarbeidere overalt går i Møte.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Makt og terror

Makt og terror består av både intervju med og taler av Noam Chomsky. Disse er fra tiden etter angrepet på World Trade Center 11. september 2001. Han plasserer terroristangrepne mot en bakgrunn av amerikansk intervensjon i årene etter siste verdenskrig.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Mannen uten egenskaper

Magnus E. Marsdal, forfatteren av Frp-koden, har sett på den rødgrønne regjeringens første tre år ved makten. Hva skjedde med svømmebassengene? Har folk flest mistet sansen for de rødgrønnes program? Eller er det Jens Stoltenberg som ikke liker sosialdemokratisk politikk?

Old Price: 175,00 NOK

Price: 150,00 NOK

You save: 25,00 NOK! (14.29%)

Loading Updating cart...
Sale