Bøker

Tilbake

Sjokkdoktrinen

Naomi Klein, kjent for boka No Logo, avslører i denne boka krisekapitalismens framvekst, og hvordan sjokkbehandling har blitt misbrukt for å innføre nyliberal markedsøkonomi. Her får du beviset på at liberaliseringen av økonomien de siste tiårene slett ikke er resultatet av en demokratisk og fredfull utvikling. Til en svært billig pris i innbundet versjon!

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Søstre, Kamerater av Kjersti Ericsson

Kjersti Ericsson skildrer i denne boka hvordan det kapitalistiske patriarkatet suger arbeid og livskraft ut av kvinner. Boka er et feministisk manifest og har blitt oversatt til mange språk. Ericsson var leder av AKP(m-l) da hun skrev boka. Anbefales!

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Stopp Tjuven! – en redningsaksjon for velferdsstaten

Boka inneholder provoserende fakta om de rikeste som ikke betaler skatt, om leger som ble sykehusmillionærer, om politikere som sa NEI og stemte JA, og om finansmannen som inviterte politikere på luksuscruise rett før starten på forhandlinger om en 300-millioners kontrakt. Han sier selv det er hyggelig å gi noe også - ikke bare ta i mot ... Erling Folkvord har både brukt erfaringer fra mange år som medlem og tillitsvalgt i Fagforbundet og den kunnskapen han har samla som bystyre- og stortingsrepresentant for RV.

Price: 80,00 NOK

Loading Updating cart...

Strikk i Strid

Strikk i strid av Jenny og Markus Keller (foto av Evy Andersen) er en annerledes strikkebok. Her finner du oppskrifter på Plaestinaskjerf-genser og ekte rødstrømper, i tillegg til 23 andre originale strikkeoppskrifter.

Kanskje en Marx-pute er det sofaen din trenger?

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Svartebok over norsk asylpolitikk

• Mennesker tvangssendes tilbake til tortur.
• Asylbarn utsettes for systematisk, statlig diskriminering.
• Asylsøkere i Norge kan ikke lenger forvente en behandling i tråd med FNs standarder.

Rune Berglund Steen har i over ti år jobbet med flyktningers skjebne i Norge. Dette er hans sviende oppgjør med en inhuman norsk politikk.

Her får man høre stemmen til asylsøkerne. Et sjeldent innblikk i en sjokkerende virkelighet.

Svartebok over norsk asylpolitikk er et korreks til halvsannhetene, usannhetene og den politiske ukyndigheten som preger den offentlige asyldebatten.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Terrorindustrien

Under dekke av «kampen mot terror», inn­føres kontroll og overvåking som skaper et ufritt samfunn.

Visste du at europeiske myndigheter har begynt å kartlegge hvor du beveger deg, hvem du kommuniserer med, dine politiske sympatier og seksuelle preferanser? Våre friheter og rettigheter skrumper inn. Rettsstat erstattes med kontrollstat. Alt dette for å bekjempe «terror» – en fiende som de siste 40 årene har tatt færre liv enn lynet.

Et skremmende innblikk i et kontroll­samfunn under utvikling.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Thomas Piketty forklart

Thomas Piketty forklart av Jesper Rione er en lettfattelig og engasjerende fremstilling av de viktigste problemstillingene i Thomas Pikettys bok Kapitalen i det 21. århundret. Roine forklarer Pikettys forskning og plasserer denne i en nordisk kontekst.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Urent farvann

Denne boka av Erling Folkvord setter søkelyset på samrøret rundt en suksessrik finansmann som ble skipsreder. Milliardstøtte fra staten og sløvsinn fra statens kontrollører har gitt god lønnsomhet i Color Line. I god gammel kjent Erling Folkvord-stil får dere enda et eksempel på at snusk og korrupsjon ikke skjer bare i u-land.

Price: 100,00 NOK

Loading Updating cart...