Bøker

Tilbake

Det annet kjønn

Simone De Beauvoir er kanskje mest kjent for sitatet: man fødes ikke som kvinne, man blir det. Her hennes mest kjente verk, en grunnleggende bok å få med seg for alle dedikerte feminister.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Det kommunistiske manifest

Her forteller Marx og Engels om den politikken som all verdens kommunister seinere har tilslutta seg. For virkelig å forstå hva kommunismen handler om bør du ha kikka på manifestet. Anbefales! Nå i ny lommevennlig, innbundet versjon!

Price: 75,00 NOK

Loading Updating cart...

En såkalt drittjobb

Få et innblikk bak fasaden til et Thon-hotell. Hvor eieren har høy lønn og høy status, arbeiderne har lav lønn og lav status.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Et eget rom

Et eget rom av Lotta Elstad er en feministisk satire om penger, pupper og professorater - et moderne kammerspill med plass til både bitcoins, salongpistoler og Pussy Riot.

Lotta Elstad har tidligerer gitt ut En såkalt drittjobb og Ettromsleiligheten.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Fred, Frihet og Fargelegging

Fargeleggingsbøker har blitt en stor trend, og her kommer endelig den etterlengta fargelegginsboka for folk på venstresida! I boka kan du tegne på muren rundt Vestbredden, og fargelegge målehysteriet.

En bok som passer både til store og små!

Ps. disse bøkene er med en hilsen fra forfatteren selv!

Price: 180,00 NOK

Loading Updating cart...

Frihet neste gang

John Pilger rapporterer frå Sør-Afrika, India, Palestina og Afghanistan - konflikter som ikkje lengre har medias søkelys på seg. Gjennom skildringer, intervjuer og dokumentasjon av fakta avslører han makthavernes løgner og hemmeligheter.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Hugo Chávez – Revansjen

En uniformert sosialist, en rappkjeftet baseball-fan og lederfigur for omveltningen som forandret en hel verdensdel. Han var presidenten mediene elsket å hate. Men hvem var egentlig Hugo Chávez? Og hvorfor ble han de fattiges folkehelt og vant 17 valg på 14 år?

I Hugo Chávez. Revansjen møter vi helfrelste tilhengere, fanatiske motstandere og avmålte tvilere – og ikke minst: Hugo Chávez selv. Forfatter Eirik Vold er eneste nordmann som har intervjuet Chávez. Han tilbrakte et døgn sammen med presidenten i Ecuador og i Venezuelas Air Force One.

Eirik Vold har bodd i Venezuela siden 2002 og kjenner landets kriker og kroker. Han undersøker mytene, beveger seg mellom overklasse og slum, og behandler landet historisk, politisk og personlig – et samfunn preget av klassehat og rasisme, men også solidaritet, kjærlighet og klissete salsahits.

Price: 300,00 NOK

Loading Updating cart...

I pose og sekk

Ny og avslørende bok fra Erling Folkvord, Anne Kathrine Eckbo og Espen Matisen om hvordan advokater og politikere har misbrukt et fond, øremerka for å finansiere veldedige formål.

Price: 142,00 NOK

Loading Updating cart...