Bøker

Tilbake

Det annet kjønn

Simone De Beauvoir er kanskje mest kjent for sitatet: man fødes ikke som kvinne, man blir det. Her hennes mest kjente verk, en grunnleggende bok å få med seg for alle dedikerte feminister.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Det beste av Karl Marx

Karl Marx er har vært idelogisk viktig for utallige bevegelser. Og selv om det kan være uenighet om hans tanker, er det ingen som betviler hans betydning som samfunnsvitenskapelig klassiker.

Denne ettbindsutgaven inneholder "det beste"av Karl Marx, hentet fra hans Samlede verker, og valgt ut av Fredrik Engelstad.

Price: 200,00 NOK

Loading Updating cart...

Det kommunistiske manifest

Her forteller Marx og Engels om den politikken som all verdens kommunister seinere har tilslutta seg. For virkelig å forstå hva kommunismen handler om bør du ha kikka på manifestet. Anbefales! Nå i ny lommevennlig, innbundet versjon!

Price: 75,00 NOK

Loading Updating cart...

En såkalt drittjobb

Få et innblikk bak fasaden til et Thon-hotell. Hvor eieren har høy lønn og høy status, arbeiderne har lav lønn og lav status.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

En veloppdragen ung pikes erindringer

Simone de Beauvoirs selvbiografiske roman.
Dette er Simone de Beauvoirs skildring av egen barndom og ungdomstid i Frankrike tidlig i århundret. Boka regnes som en selvbiografisk roman og skildrer oppvekst i en familie der far er konservativ jurist og mor sterkt katolsk. Simone var kunnskapstørst og visste før hun er 15 at hun skal bli forfatter. Hun knytter seg til skolevenninnen Zaza og siden til Jean-Paul Sartre.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Et eget rom

Et eget rom av Lotta Elstad er en feministisk satire om penger, pupper og professorater - et moderne kammerspill med plass til både bitcoins, salongpistoler og Pussy Riot.

Lotta Elstad har tidligerer gitt ut En såkalt drittjobb og Ettromsleiligheten.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...

Fred, Frihet og Fargelegging

Fargeleggingsbøker har blitt en stor trend, og her kommer endelig den etterlengta fargelegginsboka for folk på venstresida! I boka kan du tegne på muren rundt Vestbredden, og fargelegge målehysteriet.

En bok som passer både til store og små!

Ps. disse bøkene er med en hilsen fra forfatteren selv!

Price: 180,00 NOK

Loading Updating cart...

Frihet neste gang

John Pilger rapporterer frå Sør-Afrika, India, Palestina og Afghanistan - konflikter som ikkje lengre har medias søkelys på seg. Gjennom skildringer, intervjuer og dokumentasjon av fakta avslører han makthavernes løgner og hemmeligheter.

Price: 150,00 NOK

Loading Updating cart...